Omdat ze precies begrijpen wat
wij allemaal nodig hebben!

Vraag naar advies of bestel

Over vee zorg Agra Totaal

Het aanschaffen van een vee
De aanschaf van een vee moet een goed afgewogen beslissing zijn. Het is van groot belang dat u goed op de hoogte bent van de basiselementen van het houden van een vee. De voorbereiding voordat het gekozen dier wordt uitgezocht en opgehaald, maakt deel uit van een warm ontvangst van het dier. U hoeft zich niet af te vragen waarom het bepaald gedrag vertoont, omdat u er al over gelezen hebt. U bent zelfverzekerd en u kunt de juiste beslissingen nemen.

Informatie verzamelen
Lezen is de eerste stap. Ook al bent u geen uitgesproken lezer, boeken over dieren zijn naslagwerken die een eventuele koper veel basisinformatie bieden om tot de juiste beslissingen te komen. Boeken vertellen veel over de karaktereigenschappen van dieren en hun speciale wensen voor de verzorging. Sommige dieren vinden het prettig als ze alleen worden gehouden, andere leven in de natuur in groepjes, dus kunt u die thuis ook het beste in een groepje houden.

De juiste voeding
De voeding van een dier is heel belangrijk. Hoe beter de voeding is afgestemd op de natuurlijke behoeften, hoe beter het dier het naar zijn zin zal hebben. Het is bijna zeker dat het dier langer leeft door goede voeding. Waarschijnlijk bespaart de juiste voeding hoge dierenartskosten. Natuurlijk kan een dier toch ziek worden. Daarvoor is een bezoek aan de dierenarts wel noodzakelijk.

Agra Totaal helpt u graag
Neem eens de tijd om zo maar eens rond te kijken bij Agra Totaal winkel. Het assortiment is groot. Voor huisvesting, speelgoed en mandjes kijkt u uw ogen uit. Trek wat tijd uit om de voeding te bekijken en te vergelijken. Onze medewerkers helpen u graag!

Kom ga eens langs!

Agra Totaal

Schapen folder met scherpe aanbiedingen

Kijk nu voor scherpe aanbiedingen voor uw schapen & lammeren op actie folder pagina

Lees meer
Aanbiedingen week 10

Aanbiedingen week 10

Aanbiedingen week 10

Lees meer
De bistespesjaalsaak by jo yn`e buert!

De bistespesjaalsaak by jo yn`e buert!

De bistespesjaalsaak by jo yn`e buert!

Lees meer

Nu weet ik welk voer ik mijn hond moet geven

Rina Dijkstra
Rina Dijkstra